Ga naar inhoud

Zomervakantie

Het is zomer! Wordt het suppen, surfen, yoga? Of cultuursnuiven bij een van de musea? Lees snel verder voor onze tips voor een geweldige zomer in Katwijk.

Actief eropuit

In Katwijk kun je heerlijk (water)sporten! Bijvoorbeeld leren kiten bij Kiteschool Katwijk of leren surfen bij Surfschool Katwijk. De surfschool organiseert ook regelmatig leuke andere activiteiten op het strand en in zee, zoals beachtennis, boksclinics, bouwen met bamboe en expeditie Robinson. Of ga langs bij Aquasports Katwijk. Perfect voor een dagje uit met vrienden; banaanvaren, wakeboarden, golfsurfen, suppen en meer. Genoeg te doen dus! 

(water)sporten in Katwijk

Op stap met de kids

Ook in de zomervakantie zijn er weer genoeg leuke kinderactiviteiten. De Kinder Schnipseljagd van Jola Tours is een route voor kinderen om Katwijk op een leuke manier te leren kennen. Naast evenementen en actieviteiten hebben Katwijk, Rijnsburg & Valkenburg genoeg leuke speeltuinen en bossen!

Tips voor kinderen

Kom gezellig shoppen in Katwijk!

Met de mooie dagen weer voor de deur is het perfect om gezellig te shoppen in Katwijk. Winkelcentrum "in de Hoftuin" ligt in het centrum van Rijnsburg. Je vindt hier een gevarieerd aanbod van winkels.

In Katwijk heb je de Hoornse passage die elke dag geopend is vanaf 8:00 uur. Maar natuurlijk kunnen wij de markten ook niet vergeten die elke vrijdag in Katwijk vanaf 10:00 geopend is en elke dinsdag in Rijnsburg vanaf 13:00 uur geopend is.

Winkelen

Een hapje eten

In Katwijk is het van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat gezellig. Begin de dag met een heerlijk ontbijtje, geniet van een uitgebreide lunch, en ga lekker dineren of borrelen met uitzicht op zee! 

Eten & drinken

Bekijk ook