Hoe belangrijk vind jij duurzaamheid als je een toeristische of recreatieve bestemming kiest? Wij voeren op dit moment een onderzoek uit naar dit onderwerp en we zouden het erg op prijs stellen als je hieraan mee wilt werken. Het invullen van de vragenlijst duurt slechts enkele minuten en onder alle deelnemers wordt ook nog een VVV-cadeaubon  ter waarde van € 50 verloot! Alvast hartelijk dank voor je bijdrage!

Klik hier om deel te nemen aan de enquête.

Overnachten in Katwijk

Overnachten in Katwijk? Katwijk heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden: hotels en pensions, drie campings, een groot aantal strandhuisjes, appartementencomplexen, vele gezellige particuliere adressen en meerdere professionele bed and breakfasts.  

Vakantie boeken? Weekendje weg? Zoek zelf uitgebreid naar de leukste en gezelligste van de in totaal meer dan 80 overnachtingsadressen in Katwijk - voor de meest voordelige aanbiedingen! Snel en makkelijk boeken? Bekijk het direct beschikbare aanbod van de 40 accommodaties die aangesloten zijn bij onze partner Booking.com.

Booking.com

Wat is er vandaag te doen in Katwijk?

DIT! is Katwijk

De mooiste boulevard van Nederland ligt in Katwijk. Het is goed toeven, want het is de ideale omgeving om te wandelen, te fietsen, maar ook om te shoppen in de onderscheidende winkels. Op een steenworp afstand het strand met een gevarieerd aanbod restaurant en strandpaviljoens. Hier ontspan je na een heerlijke dag aan zee of winkelen met een goede kop koffie of een smakelijke maaltijd. Bezoek ook onze website www.ditiskatwijk.nl

 

Duurzame ondernemingen in Katwijk

In Katwijk vind je genoeg bedrijven die duurzaam ondernemen hoog in het vaandel hebben staan. Ben je op zoek naar adressen waar je biologische producten kunt krijgen? Eet je graag bij een restaurant waarvan je weet dat het aandacht heeft voor haar omgeving? Wij helpen je op weg! Via het Goed Groen Groei | Katwijk-label maken Katwijk Marketing en 20Duurzaam20 inzichtelijk welke bedrijven extra milieuvriendelijk, sociaal verantwoordelijk en lokaal betrokken zijn.


> Klik hier voor meer informatie over Goed Groen Groei | Katwijk

Ontdek Katwijk!

Weersverwachting
Katwijk
Weeronline.nl - Meer weer in Katwijkweeronline.nl Altijd jouw weer