Thuis in Katwijk

Koop juist nu lokaal!

 

De Katwijkse ondernemers worden, net als de rest van de samenleving, hard getroffen door de gevolgen van de coronacrisis. Veel ondernemers kunnen een steuntje in de rug dan ook goed gebruiken. Daarom vragen wij onze bezoekers en bewoners om juist nu (online) aankopen te doen bij lokale winkels en horecagelegenheden. In de Instagram stories van Dit is Katwijk vind je vele handige tips over winkels en horeca die thuisbezorgen. Zie de stories op www.instagram.com/ditiskatwijk.

Tip! Download de gratis informatiegids 2020 via deze link en bekijk wat Katwijk voor moois te bieden heeft. Daarnaast vind je vele leuke kortingsacties van lokale ondernemers in de gids. Ook verkrijgbaar bij VVV Katwijk. 

Booking.com

DIT! is Katwijk

De mooiste boulevard van Nederland ligt in Katwijk. Het is goed toeven, want het is de ideale omgeving om te wandelen, te fietsen, maar ook om te shoppen in de onderscheidende winkels. Op een steenworp afstand het strand met een gevarieerd aanbod restaurant en strandpaviljoens. Hier ontspan je na een heerlijke dag aan zee of winkelen met een goede kop koffie of een smakelijke maaltijd. Bezoek ook onze website www.ditiskatwijk.nl

 

Meer weten over Katwijk?