Spijs & Wijn by Dirk Haasnoot
Contact

Bij Spijs & Wijn by Dirk Haasnoot kunt u rekenen op de vertrouwde kwaliteit van Dirk Haasnoot. Met ruim 30 jaar ervaring als chefkok en culinair adviseur van Visculinair magazine, een garantie voor een smakelijke avond uit.
Bij Spijs & Wijn by Dirk Haasnoot kunt u rekenen op de vertrouwde kwaliteit van Dirk Haasnoot. Met ruim 30 jaar ervaring als chefkok en culinair adviseur van Visculinair magazine, een garantie voor een smakelijke avond uit.
Wegens bewezen succes gaat Spijs & Wijn by Dirk Haasnoot verder met de ingeslagen weg van Table d'hôte: een complete avond uit voor € 54,50 per persoon. Dat wil zeggen: een drie-gangenmenu dat naar eigen keus bestaat uit vlees of vis, zelf gekozen wijn, met afsluitend koffie met iets lekkers. Uiteraard kunt u ook á la carte eten. De culinaire keus is aan u.
Het menu bestaat uit een mix van onze klassiek…
Bij Spijs & Wijn by Dirk Haasnoot kunt u rekenen op de vertrouwde kwaliteit van Dirk Haasnoot. Met ruim 30 jaar ervaring als chefkok en culinair adviseur van Visculinair magazine, een garantie voor een smakelijke avond uit.
Wegens bewezen succes gaat Spijs & Wijn by Dirk Haasnoot verder met de ingeslagen weg van Table d'hôte: een complete avond uit voor € 54,50 per persoon. Dat wil zeggen: een drie-gangenmenu dat naar eigen keus bestaat uit vlees of vis, zelf gekozen wijn, met afsluitend koffie met iets lekkers. Uiteraard kunt u ook á la carte eten. De culinaire keus is aan u.
Het menu bestaat uit een mix van onze klassiekers en uiteraard gecombineerd met nieuwe, smaakvolle gerechten met Belgische culinaire invloeden. Dit laatste mede door de jonge inbreng van beide dochters, waarvan de jongste, Hannie, de laatste jaren werkzaam is geweest in diverse restaurants in het Belgische Brugge. Een extra garantie voor culinair genieten. Bij het menu kunt u uiteraard zelf de wijnen kiezen. Zowel rood, wit en rosé is daarbij mogelijk. Een avond uit behoort weer te zijn zoals u van Dirk Haasnoot en zijn team gewend was. Met rust, ruimte en kwaliteit.
Voor koffie met iets lekkers of voor de lunch bent u vanaf 12:00 uur welkom. Op zondag en maandag gesloten.
Feest of diner? Voor groepen 30 tot 50 personen kunt u bij Spijs & Wijn by Dirk Haasnoot terecht voor een geheel verzorgd Walking Dinner. Dit omvat een compleet diner, opgebouwd uit diverse soorten vis, vlees, kaas en dessertgerechtjes. Tevens verzorgen zij hierbij de passende wijnen en andere dranken. In het restaurant kunnen 100 personen dineren en voor feesten kunnen er 200 personen worden uitgenodigd!
Heeft u andere suggesties of ideeën? Neem contact op en leg ze aan Dirk en zijn team voor. Improviseren en meedenken behoort als vanouds tot de service!
Openingstijden
- Elke maandag gesloten
-
Elke dinsdag
12.00 - 14.00 uur
18.30 - 22.30 uur -
Elke woensdag
12.00 - 14.00 uur
18.30 - 22.30 uur -
Elke donderdag
12.00 - 14.00 uur
18.30 - 22.30 uur -
Elke vrijdag
12.00 - 14.00 uur
18.30 - 22.30 uur -
Elke zaterdag
12.00 - 14.00 uur
18.30 - 22.30 uur - Elke zondag gesloten
- Kijk voor meer informatie op de website.
Prijzen
- Betaalmogelijkheden: Contant, Creditcard, PIN