Ga naar inhoud

Hotel-Restaurant Noordzee ligt aan de boulevard van Katwijk, direct aan het strand. Pal om de hoek van het hotel vindt u een mooi en groot winkelcentrum.

Hotel-Restaurant Noordzee beschikt over een gezellige bar, 2 terrassen en het restaurant met zeezicht. Wifi is gratis. Alle kamers hebben een sfeervol interieur en een eigen badkamer. De luxere kamers beschikken over een balkon met zeezicht. 

In het restaurant kun je terecht voor een lekkere lunch met Italiaans georiënteerde broodjes, tosti's, soepen en salades. 's Avonds serveren ze hier echte vis- en vleesklassiekers, zoals in roomboter gebakken tong en sappige steaks. Het restaurant is 7 dagen per week geopend voor ontbijt, lunch en diner. Verse pizza's worden dinsdag tot zaterdag geserveerd.

Menu: https://www.vvvkatwijk.nl/uploads/media/662b7cfb83038/wijn-drank-terras-pizza-restaurant-lunch-en-diner-menu-april-2024.pdf

De omgeving van Hotel Noordzee leent zich uitstekend voor het maken van mooie fiets- en wandeltochten. U kunt verschillende routes volgen.

Vanaf de bushalte aan de Boulevard reis je rechtstreeks naar bijv. het pretpark Duinrell of het centraal station van Leiden.

Kenmerken

Locatie