Thuis in Katwijk

Inmiddels zijn we allemaal op de hoogte van de ontwikkelingen en maatregelen omtrent het coronavirus. Op deze pagina een aantal tips voor thuis, voor jong en oud.

Tekeningen voor thuis
Onderaan deze pagina staan leuke tekeningen van Katwijk om thuis in te kleuren.

Puzzelen
Puzzelen is in, voor jong en oud! Print een foto van Katwijk (bijvoorbeeld vanaf onze Instagrampagina), plak hem op karton en knip zelf een mooie puzzel uit.

Afhaalservice bibliotheek Katwijk
Nu de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg in ieder geval nog tot 20 mei gesloten moeten blijven, introduceert de bieb een afhaalservice in de Hoofdbibliotheek. Met deze service bedient de bibliotheek vanaf 1 mei de leden die graag een papieren boek lezen. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om via de online bibliotheek (e-books + luisterboeken) en de ThuisBieb-app (ook voor niet-leden) lekker te lezen tijdens de vakantie! Klik hier voor meer informatie.

Evenementen later dit jaar
In deze tijden kan het fijn zijn om naar iets leuks uit te kijken. Op de evenementenpagina van VVV Katwijk staan tips en informatie over evenementen later dit jaar in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Klik linksboven op deze website op het menu 'Wat' om een kijkje te nemen bij de evenementen.
Disclaimer: deze pagina is gebaseerd op informatie die op dit moment bij ons bekend is en kan aan veranderingen onderhevig zijn.

Katwijks Museum
Helaas is het Katwijks Museum tijdelijk gesloten maar op de website kun je veel lezen en zien over de geschiedenis van Katwijk, zoals over het Visserij & Maritiem archief of over de Vuurbaak. Neem hier een kijkje in de collectie van het Katwijks Museum.