Ga naar inhoud

Herfst

De Herfst is van start gegaan in Katwijk. Dat betekent dat er veel nieuwe activiteiten op de planning staan. Van exposities tot de leukstse workshops, binnen of buiten, er is voor iedereen iets te doen. Ontdek de pracht van het najaar. Bekijk deze pagina voor de leukste uitjes en activiteiten!

Actuele tips

Doe mee met één van de creatieve workshops of spelletjes die regelmatig voorbij komen bij Bibliotheek Katwijk.

Het Katwijks Museum heeft een leuk programma vol workshops klaarstaan!

 

 

 

 

Dit is Katwijk, campagne lokaal shoppen, proeven, genieten

Plan een kunstzinnig dagje uit

Heb je behoefte aan een dagje cultuursnuiven? Dan heb je in Katwijk meer dan genoeg keus. Ga naar het Katwijks Museum, of het DUNAatelier, waar de nieuwe tentoonstelling 'Vergankelijkheid' te zien is sinds 30 september.

 

Bekijk alles over cultuur

Tijd om even op te warmen met een hapje en een drankje

Gezellig met vrienden borrellen of toch liever een heerlijk dinner? Iets van de grill of uit de pan? Kom je opwarmen bij strandpaviljoen ZAND, dat dit jaar is uitgeroepen tot het Beste Terras van Zuid-Holland, en beleef het najaar echt aan zee. 

Bekijk de restaurants

Blijf overnachten

Nog niet uitgekeken op Katwijk? Blijf een nachtje slapen! Er zijn veel leuke en unieke plekken om te overnachten in Katwijk. Geniet tijdens je verblijf van prachtige herfstbeelden aan het strand en in de duinen, ga eropuit en bewandel de leukste routes!

Zie alle mogelijkheden
Overnachten in Katwijk

Ga een dagje shoppen!

Katwijk heeft veel te bieden en een mooie plek om te winkelen ontbreekt daar ook zeker niet aan. Met vier winkelgebieden, veel parkeergelegenheid en leuke weekmarkten valt er altijd wat te beleven, scoor jouw nieuwe herfst outfit. 

Ook is parkeren tijdens de herfst nóg aantrekkelijker, je kan gratis parkeren voor de eerste twee uur van je bezoek in openbare parkeergarages en op de parkeerterreinen Noordduinen en Zuidduinen

Bekijk de winkels