Ga naar inhoud

De meivakantie is weer begonnen. Ga op stap met de kinderen, heerlijk wandelen of fietsen door de duinen, bezoek een van de musea en meer! We hebben een aantal leuke tips op een rijtje gezet.

Koningsdag en Bevrijdingsdag in Katwijk

In Katwijk is er dit jaar is er weer veel te doen in de periode voor, op en na Koningsdag en Bevrijdingsdag. Zo heeft Oranjevereniging Katwijk aan Zee een speciaal programma hiervoor gemaakt. Ga bijvoorbeeld op Koningsdag naar verschillende festivals in het Huis van Oranje of bekijk de fakkeloptocht op Bevrijdingdsdag.

Bekijk het programma

Op stap met de kids

Ook in de meivakantie zijn er weer genoeg leuke evenementen en activiteiten voor kinderen gepland. Kijk hiervoor op onze uitagenda. 

Naast evenementen en actieviteiten hebben Katwijk, Rijnsburg & Valkenburg genoeg leuke speeltuinen die je in de meivakantie kan bezoeken. Hieronder wat tips.

Kinderactiviteiten

Hapje eten

Na een leuke dag trek gekregen? Katwijk heeft genoeg leuke tentjes om een hapje te eten of om even op te laden. In Katwijk is het van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat gezellig.

 

Eten en drinken

Shoppen in Katwijk

Met de mooie dagen weer voor de deur is het perfect om gezellig te shoppen in Katwijk. Winkelcentrum "in de Hoftuin" ligt in het centrum van Rijnsburg. Je vindt hier een gevarieerd aanbod van winkels.

In Katwijk heb je de Hoornse passage die elke dag geopend is vanaf 8:00 uur. Maar natuurlijk kunnen wij de markten ook niet vergeten die elke vrijdag in Katwijk vanaf 10:00 geopend is en elke dinsdag in Rijnsburg vanaf 13:00 uur geopend is.

Winkelen

Bekijk ook