Ga naar inhoud

De meivakantie is in volle gang! Ga op stap met de kinderen, wandel heerlijk door de duinen of fiets langs de boulevard, bezoek een van de musea en meer! We hebben een aantal leuke tips op een rijtje gezet.

 

Op stap met de kids

Ook deze meivakantie zijn er weer veel leuke activiteiten voor kinderen gepland, laat je creativiteit gaan bij een van de workshops bij Bibliotheek Katwijk, kom gezellig spelen bij de LEGOclub of leer alles over één van de oudste reddingstations van Nederland in het Katwijks Museum. Kijk voor meer informatie in onze uitagenda. 

In Katwijk, Rijnsburg & Valkenburg zijn veel leuke speeltuinen die je in de meivakantie kan bezoeken, we hebben hieronder een aantal tips op een rijtje gezet.

Hapje eten & Drinken

Na een leuke dag trek en/of dorst gekregen? Katwijk heeft genoeg leuke tentjes om een hapje te eten of om even op te laden. Ontdek welke Strandpaviljoens Katwijk te bieden heeft, of trek het centrum in naar een van de gezellige lokale café's en restaurants. In Katwijk is het van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat gezellig.

 

Eten en drinken

Shoppen in Katwijk

Met de mooie dagen weer voor de deur is het perfect om gezellig te shoppen in Katwijk. Winkelcentrum "in de Hoftuin" ligt in het centrum van Rijnsburg. Je vindt hier een gevarieerd aanbod van winkels. In Katwijk heb je de Hoornes passage die elke dag geopend is vanaf 8:00 uur.

Maar natuurlijk kunnen wij de lokale markten ook niet vergeten, die elke vrijdag in Katwijk vanaf 10:00 geopend is en elke dinsdag vanaf 13:00 uur in Rijnsburg.

Winkelen

Bekijk ook