Logeren aan Zee

Op het strand van Katwijk Noord, direct naast Strandpaviljoen 'het Wantveld', zijn 10 unieke strandbungalows te huur, voor een korte of langere vakantie. Logeren Aan Zee biedt u zo de gelegenheid om eens lekker bij te komen op een unieke vakantielocatie in Nederland. Dichterbij de zee en het strand kunt u niet verblijven. De strandhuisjes zijn voor maximaal 5 personen. Er is een kinderslaapkamer met 3 persoons- stapelbed en een oudersslaapkamer met 2 persoonsbed. Badkamer met douche, toilet en wastafel, aansluiting 230 Volt voor bv. scheerapparaat. 

Op het strand van Katwijk Noord, direct naast Strandpaviljoen 'het Wantveld', zijn 10 unieke strandbungalows te huur, voor een korte of langere vakantie. Logeren Aan Zee biedt u zo de gelegenheid om eens lekker bij te komen op een unieke vakantielocatie in Nederland. Dichterbij de zee en het strand kunt u niet verblijven. De strandhuisjes zijn voor maximaal 5 personen. Er is een kinderslaapkamer met 3 persoons- stapelbed en een oudersslaapkamer met 2 persoonsbed. Badkamer met douche, toilet en wastafel, aansluiting 230 Volt voor bv. scheerapparaat. Open keuken met koelkast, 4 pits kookplaat, waterkoker, koffie apparaat en magnetron. Gemeubileerde woonkamer met 6 persoons eettaffel, stoelen, zit/slaapbank (1persoons), TV met DVD speler, WiFi Internet, luxe stoel, openslaande deuren.

Praktische informatie

Accommodatie
Soort accommodatie Huisje van hout
Huisdieren
Huisdieren Huisdieren alleen aan de lijn
Capaciteit
Aantal kamers 2
Prijs
per week vanaf 750.00
toelichting prijs De prijzen zijn exclusief Euro 0,90 toeristenbelasting per persoon per nacht. Deze toeristenbelasting wordt u bij aankomst berekend. Bij aankomst verlangen wij een borg van Euro 100,- Deze ontvangt u bij het verlaten van het huurobject retour, me
Ligging
Bij strand/zee Ja
In/bij duinen Ja
Lidmaatschappen
Lid VVV Ja

Strandvak 22 - nabij Noordduinseweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
2221 BL, Katwijk Zh