Koop juist nu lokaal!

De Katwijkse ondernemers worden, net als de rest van de samenleving, hard getroffen door de gevolgen van de coronacrisis. Veel winkels hebben te maken met fors dalende klantenaantallen. Ondernemers kunnen een steuntje in de rug dan ook goed gebruiken. Veel winkels bezorgen aan huis of spelen op een andere manier in op de huidige situatie. 

Bekijk het aanbod van de Katwijkse winkels

 

Shoppen aan zee
In de omgeving van het winkelcentrum vindt u ook gelijk het historische Katwijk met de kronkelige straatjes en vissershuisjes. In het winkelgebied is overal gelegenheid om even neer te strijken voor wat eten of drinken. En de Boulevard? Daar bent u nooit meer dan vijf minuten lopen vandaan. Kijk op de website van Winkelhart Zeezijde voor meer informatie. Wat zijn de openingstijden van de winkels in Katwijk in Winkelhart Zeezijde? De meeste winkels zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 tot 18.00 uur geopend. Op donderdagavond is het van 19.00 tot 21.00 uur koopavond. Zaterdag kun je van 9.30 tot 17.30 uur terecht. Ook op maandag zijn enkele van de winkels geopend. 

Meer winkelcentra in Katwijk zijn:
winkelcentrum Hoornespassage in Katwijk (overdekt winkelen en gratis parkeren)
winkelcentrum De Hoftuin in Rijnsburg

Weekmarkten

De gemeente Katwijk heeft een aantal aanpassingen gedaan voor de weekmarkten in Rijnsburg en Katwijk. Er wordt belijning aangebracht om 1,5 meter afstand aan te geven en de marktkramen worden ruimer opgesteld. De gemeente geeft aan dat de afstand tussen mensen ‘continu gecontroleerd’ wordt.

De Katwijkse weekmarkt vindt elke vrijdag tussen 11.00 en 17.00 uur plaats op het Marktplein (Piet Heinlaan, naast zwembad Aquamar).
Rijnsburg heeft een eigen weekmarkt, op dinsdag van 13.00 tot 17.00 uur, bij winkelcentrum De Hoftuin.

Toeristenmarkt
In de zomermaanden juli en augustus staat het winkelhart in Katwijk aan Zee elke dinsdag in het teken van de Toeristenmarkt. En dat is méér dan shoppen en slenteren langs ruim honderddertig kraampjes met zonnebrillen, kleding, etenswaren, lederwaren, hobby- en cadeauartikelen. Er zijn muziekoptredens en demonstraties van oude ambachten, er is aandacht voor klederdracht en visserij en er is altijd een bijzondere activiteit voor kinderen. Er is iedere week een ander thema en het is nog tot laat gezellig; de Toeristenmarkt duurt van 13.00 tot 21.00 uur.