Een korte impressies van het winkelgebied Winkelhart Zeezijde. 

Shoppen aan zee
In de omgeving van het winkelcentrum vindt u ook gelijk het historische Katwijk met de kronkelige straatjes en vissershuisjes. In het winkelgebied is overal gelegenheid om even neer te strijken voor wat eten of drinken. En de Boulevard? Daar bent u nooit meer dan vijf minuten lopen vandaan. Kijk op de website van Winkelhart Zeezijde voor meer informatie.

In de winter van 2017-2018 wordt het winkelcentrum in Katwijk aan Zee opnieuw ingericht, zodat je straks nóg prettiger kunt winkelen. Een uitleg van het project kun je hier bekijken. Tijdens de verbouwing blijven de winkels gewoon open (en bereikbaar)! Ook worden er verschillende leuke activiteiten georganiseerd, actuele informatie vind je op de Facebookpagina van winkelcentrum Zeezijde Katwijk. Of download deze leuke gids met activiteiten voor kinderen.  

Inspiratie opdoen? Bekijk de sfeervolle winterkrant van Winkelhart Zeezijde

Meer winkelcentra in Katwijk zijn:
winkelcentrum Hoornespassage in Katwijk (overdekt winkelen en gratis parkeren)
winkelcentrum De Hoftuin in Rijnsburg

Weekmarkten
De Katwijkse weekmarkt vindt elke vrijdag tussen 11.00 en 17.00 uur plaats op het Marktplein (Piet Heinlaan, naast zwembad Aquamar). Rijnsburg heeft een eigen weekmarkt, op dinsdag van 13.00 tot 17.00 uur, bij winkelcentrum De Hoftuin.

Toeristenmarkt
In de zomermaanden juli en augustus staat het winkelhart in Katwijk aan Zee elke dinsdag in het teken van de Toeristenmarkt. En dat is méér dan shoppen en slenteren langs ruim honderddertig kraampjes met zonnebrillen, kleding, etenswaren, lederwaren, hobby- en cadeauartikelen. Er zijn muziekoptredens en demonstraties van oude ambachten, er is aandacht voor klederdracht en visserij en er is altijd een bijzondere activiteit voor kinderen. Er is iedere week een ander thema en het is nog tot laat gezellig; de Toeristenmarkt duurt van 13.00 tot 21.00 uur.