Wat doet Katwijk Marketing? 

Katwijk Marketing werkt aan het verhogen van de bestedingen in de gemeente Katwijk door bewoners en bezoekers, waarbij de focus op dit moment ligt op toerisme en recreatie. Katwijk Marketing speelt een cruciale rol in het presenteren én verbeteren van het toeristische en recreatieve aanbod van onze gemeente. Zij coördineert de toeristische informatievoorziening via het VVV Agentschap, ontwikkelt – in samenwerking met partners uit het lokale bedrijfsleven - acties en arrangementen en verzorgt promotie om het Katwijkse aanbod de aandacht te geven dat ze verdient. We doen dat op allerlei manieren. Bekijk bijvoorbeeld deze infographic vol bijzondere feitjes over Katwijk of bezoek onze campagnewebsite DIT! is Katwijk. Zo zet Katwijk Marketing onze prachtige gemeente nog beter op de kaart! Ben jij een lokale ondernemer en wil je jouw bedrijf ook via de kanalen van Katwijk Marketing onder de aandacht brengen? Bekijk hier de mogelijkheden.

Wie is Katwijk Marketing?

Katwijk Marketing is een zelfstandige stichting, maar werkt nauw samen met de gemeente Katwijk. Via het Toeristisch Platform hebben we regelmatig contact met het bedrijfsleven. We werken via het Evenementen Platform samen met het lokale verenigingsleven. In 2017 zijn we samen met de gemeente Katwijk en Welzijnskwartier gestart met het Kunst en Cultuur Platform. 

Het algemene nummer van Katwijk Marketing is (071) 303 07 07. Mailen kan naar info@katwijkmarketing.nl. Katwijk Marketing zet meerdere social mediakanalen in. Wij zijn actief op Twitter met @katwijkgastvrij en @dit_is_katwijk. Op Facebook vind je ons als VVV Katwijk - Katwijk Marketing en DIT! is Katwijk. Je kunt DIT! is Katwijk ook volgen op Instagram of YouTube.

Hier vind je Katwijk Marketing: