Ga naar inhoud
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Minecraft workshop: Stoomtreinen

Contact

Stoomtrein Katwijk Leiden
Stoomtrein Katwijk Leiden
J. Pellenbargweg 1
2235 SP VALKENBURG ZH
Plan je route

vanaf jouw locatie

Aanmelden

Ontdek in twee dagen het smalspoormuseum stoomtrein Katwijk-Leiden en bouw een stoomtrein in Minecraft. Bezoek het museum op dinsdag 16 juli en kom op woensdag 17 juli naar de Makersplaets om jouw eigen stoomtrein en rails te maken.

Bezoek het museum Op dinsdag 16 juli spreken we om 11.00 uur gezamenlijk af voor de ingang van het museum aan de Jan Pellenbargweg 1 in Valkenburg ZH. Hier krijg je een rondleiding tot 12.00 uur. Kinderen moeten zelf gebracht en gehaald worden van het museum. 

Bouw jouw eigen stoomtrein en station in Minecraft: De dag erna, op 17 juli, ga je van 10.15 uur tot 12.45 uur in de Makersplaets van Bibliotheek Katwijk aan Zee aan de slag met jouw eigen station en treinnetwerk. Het laatste kwartier, vanaf ca. 12.30 uur kunnen de ouders/verzorgers komen kijken wat er gebouwd is.

Aanmelden: Deze Minecraft workshop inclusief rondleiding is geschikt voor kinderen van 9 t/m 14 jaar. Een kaartje kost €6,- per persoon en is geldig voor allebei de dagen. Koop je kaartje via de website van Bibliotheek Katwijk of aan de balie van de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg.

Locatie