Ga naar inhoud

Kids Atelier: de Zonnebloemen van Vincent van Gogh

Contact

Bibliotheek Katwijk
Bibliotheek Katwijk aan Zee
Schelpendam 1
2225 MA KATWIJK ZH
Plan je route

vanaf jouw locatie

Aanmelden

Kom je ook naar de speciale editie van het Kids Atelier op maandag 22 juli van 10.15 tot 11.30 uur? We maken de Zonnebloemen van Vincent van Gogh én je krijgt de kans om je werk te laten exposeren in Natuurcentrum Katwijk voor de campagne van Steenbreek, Vincent aan Zee: Kleur de gemeente geel.

Eerst onderzoeken we samen de zonnebloemen van Vincent van Gogh. Wat zie je precies? Welke kleuren zijn er gebruikt? Welke technieken zijn toegepast? Vervolgens mag je zelf aan de slag in de Makersplaets met jouw eigen interpretatie van het werk. Met dit Kids Atelier sluit Bibliotheek Katwijk aan bij de campagne Vincent aan Zee: Kleur de gemeente geel. Met deze campagne vraagt Steenbreek aandacht voor meer biodiversiteit en minder verstening. De werken van de kids mogen geëxposeerd worden in het Natuurcentrum van Katwijk!

Aanmelden

Het Kids Atelier is geschikt voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Kaartjes voor dit Kids Atelier kosten €6,- per stuk en zijn verkrijgbaar via bibliotheekkatwijk.nl of aan de balie van de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg of Valkenburg.

Wanneer

  • Maandag 22 juli 2024 10.15 - 11.30 uur

Locatie