Ga naar inhoud
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Reddingbootdag Katwijk 2024

Contact

KNRM Station Katwijk aan Zee
KNRM Station Katwijk aan Zee
Noordduinseweg 4
2221 BL KATWIJK ZH
Plan je route

vanaf jouw locatie

Meer Info

voorgaande editie reddingsbootdag katwijk

Op zaterdag 25 mei openen vele reddingstations van de KNRM hun deuren voor de Reddingbootdag, waaronder KNRM Katwijk. Vaar mee op een echte reddingsboot en leer meer over de helden op zee.

Binnen in het boothuis is er een video/foto tentoonstelling te zien en vindt je de reddingwinkel, waar je items kunt kopen ter ondersteuning van de KNRM. Ook kun je binnen terecht voor schminken of een glittertattoo.

Buiten kun je een kijkje nemen bij Brandweer Katwijk, Politie Katwijk, Reddingsbrigade Katwijk en de Ambulancedienst Hollands-Midden. De hulpdiensten zullen gedurende de dag diverse demonstraties geven nabij het boothuis. Ook zal de Politiehonden Dressuur Club Katwijk aanwezig zijn en demonstraties verzorgen op het grasveld naast het boothuis.

Als donateur, of als je op deze dag donateur wordt, kun je meevaren op de Katwijkse reddingboot 'Edith Grondel'. Let op! Per donateurskaart kunnen maximaal 2 bezoekers meevaren. Ieder heel uur zal de KNRM meevaarbewijzen verstrekken voor het daaropvolgende uur. Deze vaarbewijzen zijn verkrijgbaar in of bij het boothuis.

Locatie