Ga naar inhoud

The Box Live: Blue Flame plays Rory

Op vrijdagavond 14 juni speelt Blue Flame als Rory Gallagher tributeband. Zij spelen op deze speciale avond alleen maar nummers van deze Ierse godheid. Al zijn bekende nummers komen dan voorbij, maar ook minder bekende nummers zullen de revue passeren.

De vlammende en niet aflatende slagen van André Rood op drums, het krachtige, maar ook subtiele en strakke gitaarspel van Henry van der Zwan, de stoere en stevige baslijnen van Pawel Sieniawski en de zang en mondharmonicatonen van Bert Hoogeveen.

Zet deze vier mannen bij elkaar en dan heb je Blue Flame! Een coverband die is opgericht in 2009 en graag blues en bluesrocknummers speelt. Af en toe een nummertje rock & roll wordt ook niet geschuwd. Covers van Joe Bonamassa, Eric Clapton, Gary Moore, John Cougar Mellencamp, Rory Gallagher en nog veel meer staan op het repertoire. Zonder de schoonheid, dat het origineel vaak in zich heeft, uit het oor te verliezen weet Blue Flame met een eigen draai elk nummer dat ze oppakken toch weer een andere dimensie te geven.

Wanneer

  • Vrijdag 14 juni 2024 20.00 - 01.00 uur

Locatie