Parkeergarage Boulevard Zeezijde

In Katwijk is een gloednieuwe parkeergarage gebouwd aan de boulevard, ín het duin. Je kunt je auto hier heerlijk koel parkeren, terwijl je zelf ons gezellige winkelcentrum Zeezijde bezoekt of een handdoek uitspreidt voor een dagje aan het strand!

In deze garage, die is gevestigd direct aan zee en naast het gezellige winkelgebied van Katwijk, zijn 663 plaatsen, waaronder enkele met een oplaadpunt voor elektrische auto's. De garage is 24 uur per dag geopend. Je betaalt € 1,80 per uur of € 10 voor een dagkaart (alleen pinbetalingen!). De inrijhoogte van deze garage is 2,10 meter. Er zijn oplaadpunten voor elektrische auto's. 

Is deze garage vol? Op twee minuten afstand vind je nóg 2 parkeergarages: Garage Tramstraat en Garage Princehaven.

Op straat betaal je €3,- per uur. In enkele straten in en rond het centrum kan je maximaal 90 minuten parkeren. In de parkeergarages Boulevard, Tramstraat en Princehaven betaal je 1,80 per uur. Nachttarief van 21:00 tot 09:00 uur is €1,80. In de garages bestaat de mogelijkheid voor een dagkaart van €10,-. De weekkaart in de garages kost €35,-.

Op de parkeerterreinen Noordduinen en Zuidduinen betaal je 1,80 per uur. Ook hier bestaat de mogelijkheid voor een dagkaart van €10,-.

Van 1 oktober tot en met 31 maart zijn de 1e twee uur gratis in de garages en op de parkeerterreinen Noordduinen en Zuidduinen.


Het adres van de parkeergarage is:
Ingang Noord: Boulevard Zeezijde 13, 2225 BB Katwijk ZH
Ingang Zuid: Boulevard Zeezijde 27, 2225 BB Katwijk ZH
  
Kan uw navigatiesysteem 'Boulevard Zeezijde' niet vinden? Probeert u dan:
Ingang Noord: Boulevard 47, 2225 AD Katwijk ZH
Ingang Zuid: Boulevard 115, 2225 HC Katwijk ZH
De parkeergarage is gevestigd onder de duinen!

Praktische informatie

Voorzieningen gehandicapten
gehandicaptenparkeerplaats Ja
Voorzieningen betaling
Betaalmogelijkheden PIN