Natuurcentrum Katwijk

Het Natuurcentrum Katwijk is een centrum voor educatie en communicatie over de natuur, het milieu en de leefomgeving van Katwijk aan Zee.

Natuurcentrum Katwijk heeft als doel bezoekers te informeren over de schoonheid en de staat van de natuur in en rondom Katwijk. Maar ze zullen ook vertellen over de globale stand van natuurzaken om zo meer begrip te krijgen voor de mooie planeet waarop wij leven.
De bezoekers kunnen bewoners van Katwijk en omgeving zijn, toeristen of schoolklassen. Zij kunnen een bezoek brengen in een toekomstig fysiek centrum of via deze website. De medewerkers van het Natuurcentrum willen jong en oud inspireren zodat natuur- en milieubewustzijn groter wordt. Natuurcentrum Katwijk wil een actieve bijdrage leveren aan een duurzame samenleving omdat dit nodig is om de aarde leefbaar te houden voor komende generaties.

Praktische informatie

Prijs
toelichting prijs Het Natuurcentrum is gratis te bezoeken. Voor sommige activiteiten wordt een bijdrage gevraagd. Dit is afhankelijk van de soort activiteit.

Dag Van Tot
Zondag 12:00 17:00
Zaterdag 12:00 17:00

* Bij activiteiten zijn er aanvullende openingstijden. In de zomermaanden wordt er bijvoorbeeld iedere woensdagmiddag een activiteit georganiseerd! Schoolklassen en andere groepen op afspraak mogelijk.