KUST Strandhuisjes

Wakker worden en ontbijten in een van onze huisjes in de sfeer en stijl van de kust, is een unieke ervaring. Een dagelijkse duik in zee of een wandeling in nabij gelegen duinen geeft een ongekende ontspanning.

Wakker worden en ontbijten in een van onze huisjes in de sfeer en stijl van de kust, is een unieke ervaring. Een dagelijkse duik in zee of een wandeling in nabij gelegen duinen geeft een ongekende ontspanning. De strandhuisjes zijn 35 m2 (inclusief terras) voor maximaal 5 personen Woonkamer met bedbank (5e slaapplaats) en Sunshutters Compleet ingerichte open keuken (vaatwasser, koelkast met vriesvak, combi-magnetron, inductieplaat en espressoapparaat) Ruime vide met 2 slaapplaatsen en uitzicht op zee Slaapkamer met 2-persoonsbed (+eventueel campingbed) Veranda met glazen windscherm Douche-toiletruimte LED TV met dvd speler Internet WiFi

Praktische informatie

Accommodatie
Soort accommodatie Huisje van hout
Huisdieren
Huisdieren Huisdieren niet toegestaan
Capaciteit
Aantal kamers 2
Ligging
Bij strand/zee Ja
In/bij duinen Ja
Lidmaatschappen
Lid VVV Ja
Prijs
toelichting prijs •Exclusief toeristenbelasting, verplicht linnenpakket (compleet pakket met linnen, handdoeken en keukenspullen), reserveringskosten en schoonmaakkosten•Parkeerkraskaart verkrijgbaar bij receptie (6,00 euro/dag) •De borg bedraagt 250 euro.

Boulevard Zeezijde Model.NdtrcItem.HouseNumber
2225 BB, Katwijk Zh