Jachthaven Katwijk

Jachthaven Katwijk is gelegen in de Oude Rijn op ongeveer 1000 meter van het Katwijkse strand.

Jachthaven Katwijk: De enige jachthaven aan het strand in Noord- en Zuid-Holland!
Onze gemoedelijke Jachthaven (met restaurant) is gelegen op een unieke locatie, in de riviermonding van de Oude Rijn, op maar 950 meter van het strand. In minder dan geen tijd staat u met uw voeten in de Noordzee en slechts in enkele minuten lopen in het centrum van Katwijk. U kunt oeverloos genieten van zon, zee en zand. Ook uw huisdieren zijn zowel bij de jachthaven als op het Noord-strand van harte welkom. Kiest u voor overnachten aan de parkkant van de jachthaven dan kunnen u en uw hond heerlijk vertoeven op de groenstrook. In de haven bieden ze extra comfort, iedere box is voorzien van een vingersteiger over de gehele lengte van de box.

Vanuit de Jachthaven fietst u door het schitterende achterland met oer-Hollandse steden, dorpjes, en de uitgestrekte en veelal ongerepte natuurgebieden: ”De Duin- en Bollenstreek”. Wij bieden eindeloos lang genieten van wandelingen door de duinen of rond struinen in de musea en de historische bezienswaardigheden. Rust en ruimte gaan hand in hand bij ons in Katwijk.

Voor de kinderen hebben wij in de aanbieding, een enorme zandbak, het strand! Waar ze naar hartenlust lekker kunnen spelen en kliederen met water. En wat dacht u van de “ruimte” in, bij het leukste ruimte-museum op aarde, “Space Expo Noordwijk” (ongeveer 10 minuten fietsen). Ook zeker een bezoekje waard is attractiepark Duinrell, met het beroemde “Tikibad”, voor een spetterend dagje uit (te bereiken met “bus 90” richting Den Haag).

De jachthaven is uitgerust met een drinkwater- en elektravoorziening en beschikt uiteraard over de nodige sanitaire voorzieningen. Jachthaven Katwijk beschikt over een blauwe vlag (meer info: www.blauwevlag.nl). Na een dag op het water kunt u bij het Jachthavenpaviljoen 'Restaurant Het Roer Om' terecht voor een informeel hapje & drankje.

Praktische informatie

TV, audio, video & Internet
Internetverbinding WiFi
Recreatie
Café Ja
Ligging
Aan/bij natuurwater Ja
Bij strand/zee Ja
In/bij bos Ja
In/bij duinen Ja
In/bij stedelijk gebied Ja
Buiten het centrum Ja
Afstand tot centrum dorp/stad 2
Aan rivier Ja
Afstand tot strand 1
Voorzieningen betaling
Betaalmogelijkheden Contant,PIN
Prijs
toelichting prijs Voor tarieven zie: www.jachthaven-katwijk.nl

Haringkade Model.NdtrcItem.HouseNumber
2224 RA, Katwijk Zh