Rotterdam, World Port World City, is een stad die je zelf moet ervaren. Een jonge, dynamische wereldstad met een onstuimig kloppend hart. Een stad die zichzelf in hoog tempo blijft vernieuwen. Bij elk bezoek is de toch al imposante skyline weer uitgebreid en word je verrast door een nieuw cultureel of sportief evenement. Dat maakt Rotterdam tot een stad die je steeds opnieuw kunt ontdekken.

Shoppen
Rotterdam is het hele jaar door shopstad bij uitstek. Zelfs op zondag kunnen fanatieke kooplustigen in Rotterdam terecht. De winkels in het centrum zijn 7 dagen per week geopend. Van exclusief tot populair, van megastore tot kleine boetiek, overdekt of in een gezellige straat: Rotterdam heeft het allemaal.

Parkeren
Up-to-date informatie en bruikbare tips op het gebied van parkeren in Rotterdam vind je hier.

De meest voordelige en gemakkelijke manier van parkeren is op een Park+Ride-terrein aan de rand van de stad. Je kunt hier gratis (bewaakt) parkeren. Alle P+R terreinen hebben direct aansluiting op het openbaar vervoer naar de binnenstad. Binnen 25 minuten ben je er, zonder parkeerproblemen! Bekijk hier het complete overzicht van P+R terreinen in Rotterdam en omgeving.

Attracties

Museums