Strand, zee en duinen

Wist je dat in 2020 het strand van Katwijk voor de tweede keer op rij tot Schoonste Strand van Zuid-Holland is uitgeroepen? Wandelen op koudere dagen en lekker zonnen in de zomer, aan zee is het altijd genieten! Leestip: 'Just Go Global' ontdekte hoe mooi het strand en de duinen van Katwijk zijn en schreef er een leuke blog over.

© VVV Katwijk

Strandpaviljoens

Wandelen en fietsen

Strandhuisjes

Overnachten op het strand en 's ochtends als eerste een duik in zee nemen, wie wil dat nu niet? In Katwijk kun je vanaf het voorjaar t/m het najaar kiezen uit vele mooie strandhuisjes voor een verblijf aan de kust! 

Bekijk hier alle strandhuisjes...
© VVV Katwijk

Strandrolstoelen

Genieten van de zee en het strand is voor iedereen mogelijk. Wist je namelijk dat je bij diverse strandpaviljoens een strandrolstoel kunt lenen? Je kunt een strandrolstoel reserveren door te bellen naar één van onderstaande paviljoens. Vergeet niet een identiteitskaart of paspoort mee te nemen. 

Parkeren onder de Boulevard

Je kunt direct aan zee parkeren onder het duin! Lekker koel in de zomer, met de lift omhoog en zo het strand op! Parkeergarage Boulevard Zeezijde ligt ook nog eens op maar 2 minuten wandelen van het centrum en winkelhart Zeezijde! 

Parkeergarages