Strand, zee en duinen

Wist je dat Katwijk in 2022 met de QualityCoast Award voor groene en duurzame recreatie is bekroond? Wandelen op koudere dagen en lekker zonnen in de zomer, aan zee is het altijd genieten! Leestip: 'Just Go Global' schreef een leuke blog over Katwijk aan Zee.

© VVV Katwijk

Strandpaviljoens

Wandelen en fietsen

Strandhuisjes

Overnachten op het strand en 's ochtends als eerste een duik in zee nemen, wie wil dat nu niet? In Katwijk kun je vanaf het voorjaar t/m het najaar kiezen uit vele mooie strandhuisjes voor een verblijf aan de kust! 

Bekijk hier alle strandhuisjes...
© VVV Katwijk

Strandrolstoelen

Genieten van de zee en het strand is voor iedereen mogelijk. Wist je namelijk dat je bij diverse strandpaviljoens een strandrolstoel kunt lenen? Je kunt een strandrolstoel reserveren door te bellen naar één van onderstaande paviljoens. Vergeet niet een identiteitskaart of paspoort mee te nemen. 

Parkeren onder de Boulevard

Je kunt direct aan zee parkeren onder het duin! Lekker koel in de zomer, met de lift omhoog en zo het strand op! Parkeergarage Boulevard Zeezijde ligt ook nog eens op maar 2 minuten wandelen van het centrum en winkelhart Zeezijde! 

Parkeergarages

Limes Bubble Barrier

Een schoon strand en fris zeewater om in te zwemmen, wie wil dat niet? Met het bellenscherm van The Great Bubble Barrier, in de monding van de Oude Rijn bij Katwijk aan Zee, gaat voorkomen worden dat plastic en ander afval de zee in verdwijnt. 

Bubble Barrier