Ga naar inhoud

Wist je dat Katwijk in 2022 met de QualityCoast Award voor groene en duurzame recreatie is bekroond? Wandelen op koudere dagen en lekker zonnen in de zomer, aan zee is het altijd genieten! Leestip: 'Just Go Global' schreef een leuke blog over Katwijk aan Zee.

Strandhuisjes

Overnachten op het strand en 's ochtends als eerste een duik in zee nemen, wie wil dat nu niet? In Katwijk kun je vanaf het voorjaar t/m het najaar kiezen uit vele mooie strandhuisjes voor een verblijf aan de kust! 

Bekijk hier alle strandhuisjes...

Strandrolstoelen

Genieten van de zee en het strand is voor iedereen mogelijk. Wist je namelijk dat je bij diverse strandpaviljoens een strandrolstoel kunt lenen? Je kunt een strandrolstoel reserveren door te bellen naar één van onderstaande paviljoens. Vergeet niet een identiteitskaart of paspoort mee te nemen. 

Parkeren onder de Boulevard

Je kunt direct aan zee parkeren onder het duin! Lekker koel in de zomer, met de lift omhoog en zo het strand op! Parkeergarage Boulevard Zeezijde ligt ook nog eens op maar 2 minuten wandelen van het centrum en winkelhart Zeezijde! 

Parkeergarages

Katwijkse Reddingsbrigade

De Katwijkse Reddingsbrigade heeft sinds 1923 één missie en die luid als volgt: Het voorkomen van verdrinkingsongevallen. Dit doen zij met alle opgeleide vrijwilligers, mede door een goede actieve preventie. Neem bijvoorbeeld de informatieboekjes die in diverse talen zijn afgedrukt. De Katwijkse Reddingsbrigade maakt daarnaast veel patrouilles over het strand en werkt samen met de Koninklijke Nederlandse Reddings Maatschappij. 

Katwijkse Reddingsbrigade

Limes Bubble Barrier

Een schoon strand en fris zeewater om in te zwemmen, wie wil dat niet? Met het bellenscherm van The Great Bubble Barrier, in de monding van de Oude Rijn bij Katwijk aan Zee, gaat voorkomen worden dat plastic en ander afval de zee in verdwijnt. 

Bubble Barrier
Uitwatering in Katwijk, waar de Rijn in zee stroomt.