Herfstvakantie

De herfst is weer begonnen en dat betekent dat er weer leuke buiten activiteiten zijn. Wij hebben wat leuke tips over wandel en fietsroutes, evenementen, museums en leuke buiten activiteiten voor jou verzameld voor een perfecte herfstdag!

Het Panbos (Pan van Persijn)

Het Panbos is een wandel- en speelbos voor jong en oud. Het bos heeft eendenvijvers, speeltoestellen voor (kleine) kinderen, een hertenkamp en mooie grasvelden voor ontspanning. Op onze wandelpagina kun je gratis een leuke route downloaden. Klik hier voor meer informatie over openingstijden en tarieven. 

Even opwarmen

Na een leuke herfstdag trek gekregen? Katwijk heeft genoeg leuke tentjes om een hapje te eten en om even op te warmen.

Er zijn veel verschillende strandtenten die ook nog met de koudere dagen open zijn, zoals Strandhuys Katwijk, hier vind je een lekkere openhaard. Grandcafé aan Zee ZAND heeft een glazen serre waar je ook in de herfst lekker warm zit.

 

Kijk hier

Kids

Ook in de herfstvakantie zijn genoeg leuke evenementen en activiteiten voor kinderen gepland zoals een KidsFestival . Kijk voor meer leuke evenementen op onze uitagenda. 

Naast evenementen en actieviteiten hebben Katwijk, Rijnsburg & Valkenburg genoeg leuke speeltuinen die je in de herfstvakantie kan bezoeken. Hieronder wat tips.

Tips

Kom gezellig shoppen in Katwijk!

Ook met de minder mooie dagen kun je gezellig shoppen in Katwijk. Winkelcentrum "in de Hoftuin" ligt in het centrum van Rijnsburg. Je vindt hier een gevarieerd aanbod van winkels. Winkelhart Zeezijde is prachtig te combineren met een strandwandeling! 

In Katwijk is de Hoornespassage elke dag geopend vanaf 08:00 uur. En natuurlijk kunnen wij de markten ook niet vergeten om als tip mee te geven:

  • Elke vrijdag van 10.00-17.00 uur op het Marktplein, Piet Heinlaan, in Katwijk.
  • Iedere dinsdag van 13.00-17.00 uur op het Hoftuinplein in Rijnsburg.
Winkelen

Bekijk ook

Fiets-, Vaar- en wandelroutes

Streek van verrassingen

Actief