Soldaat van Oranje - De Musical (tijdelijk gepauzeerd)

Contact

Adres:
Theater Hangaar
1e Mientlaan / Wassenaarseweg 75
2223 LA KATWIJK ZH
Plan je route
Afstand:
8721c01e-1269-411d-a315-56a26e091fdf_3557758772

Momenteel is de musical tijdelijk gepauzeerd vanwege corona ontwikkelingen. Zodra de organisatie duidelijkheid kan verstrekken over de nieuwe speeldata informeren zij je via hun sociale media kanalen en nieuwsbrief.

Soldaat van Oranje – De Musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van de grootste verzetsstrijders uit onze vaderlandse geschiedenis: Erik Hazelhoff Roelfzema. Aan het begin van de oorlog ontsnapt Erik naar Engeland van waaruit hij zendapparatuur naar Nederland smokkelt en als piloot betrokken is bij bombardementen op Duitsland. Hij wordt adjudant van Koningin Wilhelmina en ontvangt voor zijn verzetswerk al tijdens de oorlog de Militaire Willemsorde, de hoogste Koninklijke onderscheiding.

Het publiek beleeft de voorstelling, met inmiddels meer dan 3 miljoen bezoekers, in een 360 graden draaiende theaterzaal en wordt zo het waarachtige verhaal ingetrokken.


Klik hier voor meer informatie en actuele maatregelen omtrent corona, alsmede het wel of niet doorgaan van voorstellingen. 

Wanneer

  • dagelijks t/m 1 maart 2021

Locatie