Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

StringWood Festival: Concert 4

Adres:
Vredeskerk Katwijk
Baljuwplein 1
2225 BR KATWIJK ZH
Plan je route
Afstand:
stringwoodensemble

Het StringWood Festival is een minifestival dat veel te bieden heeft aan zowel klassieke muziekfanaten als ongeoefende luisteraars.

De kille, zilte wind van de zee waait de zaal in. Het publiek gaat mee op zeereis.

De trossen worden losgegooid, zeemansliederen gezongen. Laat je meevoeren door de klanken van de muziek uit alle uithoeken van de wereld en voel het ritme van de ruisende golven.

Samen met zeemanskoor Skuytevaert vaart het StringWood Ensemble vanuit Katwijk de wereld rond. Vaar mee langs exotische oorden, eet echte taaie Kattukse zeekaken en laat je betoveren door de muziek.

Het StringWood Ensemble is een ensemble van jonge getalenteerde musici, die graag hun liefde voor (klassieke) kamermuziek delen met een breed publiek in theatrale concertprogramma’s. Hun solistische kwaliteiten bundelen zij in gepassioneerd samenspel op Nederlandse en buitenlandse podia.

• Regulier€ 7,50