Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Canto Ostinato ligconcert door Jeroen van Veen

Contact

Adres:
Soefitempel
Zuidduinseweg 7
2225 JS KATWIJK ZH
Plan je route
Afstand:
concert

Het bekendste modern-klassieke werk voor toetsinstrumenten uitgevoerd op slechts één vleugel door Jeroen van Veen. Deze muziek kan levens ve…

Lees verder

Het bekendste modern-klassieke werk voor toetsinstrumenten uitgevoerd op slechts één vleugel door Jeroen van Veen. Deze muziek kan levens veranderen, zoals te zien is in de film Over Canto. Jeroen van Veen heeft dit werk al vele malen op cd gezet, maar dit werk komt pas echt tot zijn recht als u live meemaakt hoe deze meesterpianist de Canto tot leven brengt. Jeroen van Veen is beroemd om zijn toucher en groot pleitbezorger van de muziek van Simeon ten Holt. Als goede vriend kwam hij jarenlang onafgebroken bij de componist op bezoek. De componist roemde dan ook zijn interpretatie en gaf meerdere malen aan dat zijn versie, al dan niet samen met Sandra van Veen, de beste uitvoeringen waren. Één pianist, één vleugel en een altijd weer variërende Canto Ostinato met in het midden Van Veen’s eigen compositie Incanto 6. Een concert voor jong en oud; extra bijzonder om liggend te ervaren. In 2016 ontving Jeroen van Veen een unieke prijs; maar liefst 100.000 cd’s en LP’s van de Canto Ostinato waren er toen verkocht; een unicum in de klassieke muziek!     

LET OP: Deze mooie dag/ avond wordt met respect voor de tempel, de ander en jezelf uitgevoerd. We hanteren de anderhalve meter en daarom zijn er beperkte plekken per avond. Als je hoest/ ziek of verkouden bent blijf je thuis, dit geldt voor zowel ongevaccineerden als gevaccineerden.

Lees minder

Prijzen

  • Regulier€ 45,00

Locatie