Ga naar inhoud

Sinterklaasmiddag met de Muziekschool

Sinterklaas is bijna in het land! Dat betekent natuurlijk dat er weer uit volle borst Sinterklaasliedjes gezongen zullen worden. En dat is natuurlijk nog leuker met een volledig orkest! Daarom organiseert Bibliotheek Katwijk in samenwerking met de Muziekschool op 30 november van 15.00 tot 16.00 uur een leuke Sinterklaasmiddag in de bieb.

Ontmoet het Pietenorkest

Op woensdag 30 november verzorgen Juf Lilian en Juf Marieke, samen met een aantal leerlingen van Muziekschool Katwijk een gezellig Sinterklaas Concert in de bibliotheek. Kinderkoor The Singing B’s en Jeugdensemble Hangaar vormen samen voor deze gelegenheid het Pietenorkest!

Zing en dans mee!

Er worden allerlei leuke sinterklaasliedjes ges…

Ontmoet het Pietenorkest

Zing en dans mee!

Er worden allerlei leuke sinterklaasliedjes gespeeld en zowel de kinderen als de ouders kunnen lekker actief meezingen, spelen met ritme-instrumentjes en dansen. Iedereen mag meedoen: peuters, kleuters, oudere kinderen en iedereen die wil komen luisteren. Voorafgaand aan het concert is er in de Makersplaets gelegenheid om een mooie Sinterklaastekening te maken.

Ben je erbij?

Ben jij er ook bij op 30 november? Toegang is helemaal gratis! We beginnen om 15.00 uur in de Makersplaets van de Hoofdbibliotheek. Warm je stembanden maar vast op, want dat wordt zingen geblazen!

• Woensdag 30 november 2022 15.00 - 16.00 uur