Ga naar inhoud

Concert Jostiband Katwijk

Contact

Adres:
Sporthal Cleijn Duin
Stadhoudersdreef 1
2224 BN Katwijk aan Zee
Plan je route
Afstand:

Wie kent ze niet… Het Jostiband Orkest ! Het is al ruim 25 jaar geleden dat dit orkest in Katwijk een concert heeft gegeven. Een comeback, dus laat deze kans niet aan je voorbij gaan en bezoek het concert waar ook zanger Marco den Hollander gaat zingen.

Als grootste muziekformatie (130 muzikanten!) van mensen met een verstandelijke beperking musiceert de groep uit Zwammerdam al meer dan 53 jaar met groot succes. Het orkest geeft concerten, treedt op in binnen- en buitenland en niemand kan verwoorden waarom en hoe het Jostiband Orkest zoveel enthousiasme, zoveel ontroering en zoveel emoties weet los te maken. De orkestleden musiceren ondanks hun beperking(en) vol vuur en wekken verwondering en bewondering op bij het publiek.

De Jostiband zorgt dat elk concert een feestje is. “We spelen alles van kinderklassiekers als Twee emmertjeswater halen tot kerkmuziek en nummers van Coldplay en Armin van Buuren. Het concert is geschikt voor jong en oud. Tijdens het concert vertellen de orkestleider en orkestleden over de Jostiband”.

Wanneer

  • Vrijdag 16 juni 2023 om 20.00 uur
  • Zaal open vanaf 19:15.

Prijzen

  • Kaarten zijn te bestellen à € 17,50 inclusief consumptie. Geef je bestelling per e-mail door aan : sienenjostiband@gmail.com
    Je ontvangt z.s.m. een e-mail terug met vermelding van het te betalen bedrag en verzoek betaling. Na de betaling is de reservering officieel en zullen de kaarten bij je worden bezorgd.

    Kaarten zijn ook te koop in de schoenenwinkel van Gijs de Vreugd, Hoornesplein 49 te Katwijk.

Locatie