Ga naar inhoud

2225 JS KATWIJK ZH
Plan je route
Afstand:

From Tibet to India, IMPROVISATIONS from BAROQUE to JAZZ en WORLDMUSIC.

Muziek dat niet alleen het oor streelt, maar ook de ziel. Dat is wat de heren voor ogen staat. Chris Hinze en Peter van Deerse hebben zowel een klassieke als een jazz background terwijl Ton Akkermans een virtuoos is op het gebied van ‘KLANK’ improvisaties. Het is dus niet verwonderlijk dat bijvoorbeeld van Deerse tijdens het concert met een klassiek SOLO stuk komt of Hinze juist gaat soleren met behulp van elektronische apparatuur en Akkermans juist een geweldige performance geeft met zijn Gongs, klankschalen en bells. Ras muzikanten, soms uitbundig en soms introvert maar altijd boeiend!

Met een combinatie van adembenemende videobeelden (vertoond op een groot scherm) inventief en virtuoos fluitspel van Chris Hinze, magische gitaarklanken van Peter van Deerse en de indringende klankschalen van Ton Akkermans wordt dit Theater Concert ingenieus samengesmeed tot een boeiend geheel in de prachtige soefitempel “Universel” in Katwijk aan Zee.

• Zaterdag 25 maart 2023 19.00 - 21.30 uur

• Ticketprijs: 35 euro