Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

THE FIDDLE CASE

Adres:
Open Hof Kerk Katwijk
Rijnstraat 18
2223 EE Katwijk
Plan je route
Afstand:
THE FIDDLE CASE

Met respect voor de traditie speelt de band op eigentijdse wijze swingende tunes en sfeervolle songs. En omdat improviseren onderdeel is van de Ierse muziek kan het dak er tijdens een concert zomaar afgaan.

The Fiddle Case bestaat uit Eoin O’ Neill op bouzouki; Jon O’Connell op contrabas en zang; Adam Shapiro, fiddler; KieranO’Connell, zang/gitaar/bodhrah; en Job Cornelissen, percussie en zang (gastspeler).

Eoin O’Neill heeft in 2015 de Mórglór award ontvangen voor zijn verdiensten voor de traditionele muziek in Clare.

The Fiddle Case heeft net haar laatste cd ‘Write Me A Letter’ uitgebracht, waarvan de band wat nummers gaat spelen tijdens dit concert. Het viertal wordt voor concerten op het continent aangevuld met Job Cornelissen op percussie en zang. Job speelt verder in de eigenzinnige Nederlandse folkband Maalstroom en als Job Alone eigen werk.

• Vaste prijs€ 15,00