Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

StringWood Festival: Concert 1

Adres:
Soefitempel
Zuidduinseweg 7
2225 JS KATWIJK ZH
Plan je route
Afstand:
StringWood Ensemble

Het StringWood Festival is een minifestival dat veel te bieden heeft aan zowel klassieke muziekfanaten als ongeoefende luisteraars.

Het StringWood Ensemble brengt het verhaal van de Katwijkse Annie van Leeuwen, die als kind de Tweede Wereldoorlog meemaakte. Haar kleindochter Denise van Leeuwen, klarinettiste van het StringWood Ensemble, zal het indrukwekkende verhaal van haar oma vertellen.

Ook op de klassieke muziek heeft de Tweede Wereldoorlog zijn sporen nagelaten. Verschillende componisten konden niet werken, omdat zij vervolgd of onderdrukt werden. In dit concert maakt het StringWood Ensemble de verbinding tussen muziek van een aantal van deze componisten en het verhaal van Annie van Leeuwen.

Het StringWood Ensemble is een ensemble van jonge getalenteerde musici, die graag hun liefde voor (klassieke) kamermuziek delen met een breed publiek in theatrale concertprogramma’s. Hun solistische kwaliteiten bundelen zij in gepassioneerd samenspel op Nederlandse en buitenlandse podia.

• Regulier€ 7,50