Ga naar inhoud

2231 DA RIJNSBURG
Plan je route
Afstand:

Doe mee aan de Voorleeslunch, georganiseerd door Wijkteam Rijnsburg van Welzijnskwartier en Bibliotheek Katwijk. Vanaf vrijdag 7 oktober, 11.30 bent u weer welkom in de Burgt in Rijnsburg. Onder het genot van een kopje koffie of thee luistert u naar een verhaal, voorgelezen door verhalenverteller Piet Rovers. Daarna kunt u genieten van een heerlijke lunch terwijl u gezamenlijk napraat over het verhaal.

De Nationale Voorleeslunch is een initiatief van de Leescoalitie en valt samen met Nationale Ouderendag. Samen genieten van een mooi verhaal kan bijdragen aan onderlinge verbinding en ontmoeting. Het voorlezen van een verhaal of gedicht geeft ontspanning en is vaak een aanleiding om met elkaar te praten of herinneringen op te halen. Ook kan het zijn dat u door een visuele beperking niet (makkelijk) meer zelf kunt lezen. Tijdens de voorleeslunch kunt u toch genieten van verhalen.

Voorleesclub ‘De Verhalenkoffer’

De…

Voorleesclub ‘De Verhalenkoffer’

De Nationale Voorleeslunch is de aftrap van de tweewekelijkse voorleesclub ‘De Verhalenkoffer’ die georganiseerd wordt in de Burgt in Rijnsburg. Tijdens de Voorleeslunch zullen we meer over dit leuke initiatief vertellen.

Aanmelden?

Kaarten à 7,50 euro (inclusief lunch) zijn verkrijgbaar in de bibliotheekvestigingen van Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg en online via Activiteiten op www.bibliotheekkatwijk.nl en www.doemeeinkatwijk.nl. Er is een inloop met koffie en thee vanaf 11.30 uur.

• Vrijdag 7 oktober 2022 om 11.30 uur