Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

StringWood Festival: Concert 3

Adres:
Vliet Noordzijde 36
Rijnsburg
Plan je route
Afstand:
stringwoodensemble

Het StringWood Festival is een minifestival dat veel te bieden heeft aan zowel klassieke muziekfanaten als ongeoefende luisteraars.

J. S. Bach, wie kent 'm niet?! Hij is misschien wel de bekendste componist aller tijden. Hij wordt gezien als genie in compositietechniek en bewonderd door menig muzikant. Hoewel dit niet altijd zo is geweest, heeft Bach toch vele componisten na hem geïnspireerd. In dit concert stellen we zijn fanclub aan jou voor, soms ook met een knipoog!

Het StringWood Ensemble is een ensemble van jonge getalenteerde musici, die graag hun liefde voor (klassieke) kamermuziek delen met een breed publiek in theatrale concertprogramma’s. Hun solistische kwaliteiten bundelen zij in gepassioneerd samenspel op Nederlandse en buitenlandse podia

• Regulier€ 7,50