Ga naar inhoud

Breiclub in de Hoofdbibliotheek

De breiclub is terug! Vanaf woensdag 5 oktober start de wekelijkse breiclub weer in de Hoofdbibliotheek. Iedereen mag tussen 14.00 en 16.00 uur gezellig aanschuiven.

De breiclub wordt begeleid door vrijwilligers Janny, Atie en Annelien. Zij verzamelen rond een van de leestafels in de Hoofdbibliotheek. Ben jij nou ook een brei-liefhebber? Ga dan langs met je eigen breiproject/breisel. Met een groepje breien is gewoon veel leuker dan alleen. Het is gezellig en je kunt ook nog eens een vraag aan elkaar stellen als je even niet weet hoe het moet. Handig!

Ook als je met een haak- of borduurwerkje bezig bent, kun je natuurlijk terecht bij de breiclub in de bibliotheek. In de bibliotheekcollectie zijn bovendien veel leuke boekjes en tijdschriften te vinden met allerlei voorbeelden op het gebied van handwerken.

Wie zin heeft…

Wie zin heeft om mee te breien, kan gezellig aanhaken op woensdagmiddagen tussen 14.00 en 16.00 uur in de Hoofdbibliotheek. De bieb zorgt voor een kop koffie/thee. De toegang is gratis.

Wanneer

• Elke maand op de woensdag van de maand vanaf 5 oktober 2022 t/m 4 januari 2023 14.00 - 16.00 uur