Actiedag Ichthuskerk

Plan je route
Afstand:
Actiedag Ichthuskerk

Zaterdag 28 mei vindt de actiedag Ichthuskerk weer plaats. Er is die dag van alles te doen voor jong en oud. Voor de Ichthuskerk wordt er een gezellig plein met verschillende kraampjes gecreeerd. De opbrengst gaat dit jaar naar twee doelen. Stichting Asareel en de Ichthuskerk.

Voor de kinderen worden diverse spelletjes en activiteiten georganiseerd. Binnen in de Ichthuskerk zelf zal kinderkoor Romans Twelve Kids voor ons optreden. Drink buiten gezellig een bakje koffie of thee met een lekker stuk taart. Als je dan toch zit, het rad is weer aanwezig, koop lootjes en maak kans op leuke prijzen! Neem een kijkje bij de bloemen en creakraam voor een leuk cadeautje. Heb je trek gekregen? Natuurlijk wordt er ook weer verse vis gebakken!

• zaterdag 28 mei 202209.00 - 15.00 uur