‘Zing Nederlands met me’ in de Hoornes/Rijnsoever Bibliotheek

Een taal leren door te zingen is leuk, het verbroedert, helpt ook om te ontspannen en nieuwe mensen te ontmoeten. En met elkaar zingen is sowieso al een feestje!

Nederlands zingen

Onderzoek toont aan dat het aanleren van woorden uit een andere taal sneller gaat door liedjes te zingen. Dat is niet alleen zo bij kinderen, maar ook bij volwassenen. Daarnaast is het ook een hele goede geheugentrainer.

Tijdens de zangworkshop ‘Zing Nederlands met me’ gaan we met elkaar een aantal verschillende Nederlandse liedjes leren zingen. Iedereen die Nederlands wil leren en/of uit volle borst Nederlandse klassiekers wil zingen is welkom. Goed kunnen zingen is geen vereiste, plezier in zingen wel. Wij zorgen voor muziek, een enthousiaste voorzanger, liedteksten en een drankje.

Zing samen met nieuwe bewoners en geboren Nederlanders verschillende oude en nieuwe Nederlandstalige liedjes. Gewoon omdat het gezellig is!

Zing mee!
Iedereen die er plezier in heeft, is van harte uitgenodigd om mee te doen aan ‘Zing Nederlands met me’. Het is gratis, dus loop lekker op woensdagavond 17 april binnen in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever aan de Hoorneslaan. We beginnen om 19.30 uur. Zing Nederlands mee en geniet van deze bijzondere zanggelegenheid.

Praktische informatie

Gratis toegang

Woensdag 17 april 2019 vanaf 19:30

Hoorneslaan Model.NdtrcItem.HouseNumber
2221 CR, Katwijk Zh