V.O.V. Voorjaarsdag

Heb jij een oldtimer auto, motor of bromfiets en ben je ouder dan 20 jaar? Dan is deze dag zeker iets voor jou! Al vind je het gewoon leuk om naar oldtimers te kijken, is het uiteraard ook een feestje.

Een feestelijke dag waarop de Voorschotense Oldtimer Vereniging (V.O.V.) een feestelijke Oldtimer Voorjaarsdag aan het Valkenburgse Meer in Valkenburg (ZH) organiseert.

Vanaf 11.00 uur die dag zijn oldtimer auto's, motoren en bromfietsen van zowel leden als niet-leden welkom op het grote terrein aan het Valkenburgse Meer, J. Pellenbargweg , 2235 SP Valkenburg, Zuid Holland (bij brasserie Buitenhuis).

Aan deze Voorjaarsdag kan iedereen met een oldtimer auto, motor of bromfiets van 20 jaar of ouder meedoen.

In het programmaboekje dat in de V.O.V. stand te koop is (€ 3,--), is een puzzelrit in de prachtige omgeving opgenomen waaraan u kunt meedoen.
Voor de drie deelnemers met het hoogste aantal punten zijn er mooie prijzen.

Een kofferbak- en bijzondere ruilmarkt maakt deze Oldtimer Voorjaarsdag extra gezellig. Heeft u spulletjes over neem ze mee en biedt ze aan! Ook staan er kramen voor een drankje en een hapje!

We besluiten de dag om 15.30 uur met de feestelijke prijsuitreiking aan de winnaars van de puzzelrit.

Gratis toegang

Zondag 5 mei 2019 Vanaf 11:00 tot en met 16:00