Train je brain in Bibliotheek Katwijk

Vanaf 21 september staan elke vrijdagochtend tot het eind van het jaar tussen 10.00 en 12.00 uur in de Hoofdbibliotheek de bordspellen én de koffie klaar. Het is een mooie uitdaging om je hersens te trainen met een spelletje en bovendien is het een leuke gelegenheid om met medespelers in contact te komen. Gezellig met elkaar op vrijdagochtend een spel doen en een praatje maken met een bakkie koffie erbij. Iedereen is van harte welkom op deze vaste ‘Train je brain-vrijdagochtenden’. De bibliotheek zorgt dat elke vrijdagochtend de spellen klaar staan. En de koffie natuurlijk ook …

Bordspellen en verhalen
De bibliotheek is een plek van verhalen. Wat is er fijner dan helemaal verdwijnen in het verhaal van een goed boek? Dat kan dus ook in een bordspel! Bij veel bordspellen staan verhalen centraal. Daarnaast train je met bordspellen waardevolle vaardigheden. En als laatste bieden bordspellen de mogelijkheid om mensen samen te brengen.

Eerder organiseerde de bibliotheek al schaakmiddagen. Het schaakbord is dan ook zeker terug te vinden op deze vrijdagochtenden. Maar ook bordspellen als Ganzenbord, Stratego, Rummikub, Monopoly, Risk of Scrabble zou je kunnen aantreffen. Verzoeken voor een spel nemen wij altijd serieus in overweging.

Vrijdagochtend: ‘Train je brain-ochtend’
Train je brein met deze wekelijkse uitdaging op vrijdagochtend in de Hoofdbibliotheek. Vanaf vrijdag 21 september tot het eind van het jaar kan iedereen gratis aanschuiven. Tot dan! 

Praktische informatie

Vanaf Vrijdag 21 september 2018 tot en met Maandag 31 december 2018

Dag Van Tot
Vrijdag 10:00 12:00

Schelpendam Model.NdtrcItem.HouseNumber
2225 MA, Katwijk Zh