The Fiscus & The Civs

Heb jij een passie voor muziek? Deze 2 bands die komen optreden in ieder geval wel! Ze staan klaar om hun passie voor muziek te vertalen naar jou. Dus waar wacht je nog op?

The Fiscus
Ruig en vrolijk, rammelend en strak, swing en punk – met zulke ambitieuze tegenspraak beschrijft het rock en rollende The Fiscus zichzelf. In werkelijkheid is The Fiscus een jonge groep vriendelijke vrienden die, gebonden door een grote liefde voor muziek, sinds enige maanden belangrijke delen van Nederland op zijn indiebeentjes doet dansen. Wat klinkt kortom als Daniel Romano, The Districts en The Growlers, maar dan fiscaal voordelig? Antwoord: The Fiscus. Goedkope dieverij is het hierbij overigens niet te noemen, hiervoor zijn de jongemannen van The Fiscus veel te DIY. Beter zelf gedaan, dan goed gejat, zo zeggen zij altijd maar.

The Civs
Na hun debuut op het 50e verjaardagsfeestje van De Schuit komen The Civs terug om dat spreekwoordelijke dak van De Schuit eraf te spelen. The Civs speelt een potpourri van postpunk, grunge en new wave. Stap in The Civs' trein en laat je niet afleiden door de conducteur.

Praktische informatie

  Van Tot Toelichting
€ 2.50 early bird
€ 3.50 normaal
€ 5.00 aan de zaal

Zaterdag 6 april 2019 vanaf 21:00

Voorstraat Model.NdtrcItem.HouseNumber
2225 EM, Katwijk Zh