Rondvaart Rederij van Hulst, Ontdek de Kagerplassen

Een mooie vaartocht over de Kagerplassen. Een uitgestrekt plassengebied in het Groene Hart dat zich kenmerkt door ondiepe plassen en eilanden. De eilanden zijn polders en worden nog steeds bemaald door 18 in bedrijf zijnde en gerestaureerde poldermolens. De meeste van deze molens zie je gedurende de vaartocht. Kortom: Holland ten voeten uit!

De kapitein van Rederij van Hulst informeert je gedurende vaart over alle bezienswaardigheden. Bij mooi weer geniet je uiteraard ook aan dek, alwaar je een weids uitzicht hebt over de omgeving. Tijdens de vaart is een kleine kaart beschikbaar, met een beperkt assortiment dranken en etenswaren. 


Klik hier voor meer informatie en tickets. 


Namens Rederij van Hulst:
Deze vaartocht is opgezet met het oog op de 1,5 meter samenleving. Rederij van Hulst heeft haar schepen hierop ruimtelijk ingericht en passende voorzorgsmaatregelen getroffen. Op die wijze is een veilig verblijf aan boord gegarandeerd. Vaar met ons mee en bevaar de Kagerplassen. Voorafgaand aan het inschepen dienen wij u, conform de gestelde richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM, enkele vragen te stellen om in te schatten of uw bezoek mogelijk gezondheidsrisico’s oplevert. Heeft u klachten? Blijf dan thuis. U kunt uw boeking omzetten naar een andere datum.

Praktische informatie

Vanaf Woensdag 5 augustus 2020 tot en met Zaterdag 28 november 2020

Dag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag

* Diverse data en tijden. Meer informatie op de website van Rederij van Hulst.