Reislezing Paul van Hooff: Van hier tot Tokio

Journalist en schrijver Paul van Hooff is op zijn ‘stalen ros’, een onverwoestbare Moto Guzzi V7 uit 1975, van Amsterdam naar Tokio gereden. Niets is hem bespaard gebleven tijdens de reis. Met huilende wolven op de achtergrond sliep hij bij min 20 in een tentje in de Armeense bergen. En toen hij in Siberië het leven van een 17-jarige jongen redde riep de Russische media hem uit tot held. Dit zijn nog maar een paar voorbeelden van de vele avonturen die hij heeft beleefd tijdens zijn tocht naar Japan. Benieuwd naar al zijn verhalen?

Maandag 21 januari komt Paul van Hooff naar de Hoofdbieb aan de Schelpendam. Hij start om 20.00 uur met zijn reislezing. Wil jij hier bij zijn? Koop dan snel je kaarten in een van de vestigingen van Bibliotheek Katwijk of online via: www.bibliotheek.nl

Mis niks van de bieb en volg ze op Facebook, Twitter en Instagram.

Van Tot Toelichting
€ 6.00 Voor leden