Proeflokaal De Buuren en De Roskam

Op de mooiste locatie van Katwijk aan de Rijn op de Turfmarkt zit Proeflokaal De Buuren, als buren van de Roskam. De Roskam is al eeuwen lang een belangrijk en prominent gebouw in het hart van dit mooie dorp. De huiskamer van Kattuk binnen, zo voelt dat.

Proeflokaal De Buuren is een plek waar men aanwaait of samenkomt voor een drankje en een hapje met de nodige gezelligheid. Een warme, huiselijke en ongedwongen sfeer. Vanaf ’s morgens 11 uur kun je terecht om even een kopje koffie te doen eventueel met wat lekkers erbij. Of vanaf 12 uur een lunchje pakken, diverse broodjes en soep staan op de kaart.

Maar ook na het werk aan het einde van de dag even een drankje en zitten in onze lounge hoek, een heerlijke chesterfield bank waar je in kan wegzakken. Heb je geen zin om te koken ‘s avonds? Of wil je met je familie of vrienden heerlijk samen eten maar niet uren zelf in de keuken staan? Dan kom je naar De Buuren en schuif je zo aan tafel voor een heerlijk diner en misschien wel wat lekkers toe.

Praktische informatie

Accommodatie
Soort gebouw Monumentaal Pand
Eetgelegenheid
Privé ruimte beschikbaar Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Ligging
Bijzonder gebouw Ja
Aan rivier Ja
Contactinfo zakelijk
Contactpersoon Wendy en Jeroen Coenen

Dag Van Tot
Woensdag 11:00 23:00
Donderdag 11:00 23:00
Vrijdag 11:00 23:00
Zaterdag 11:00 23:00

Turfmarkt Model.NdtrcItem.HouseNumber
2223 EH, Katwijk Zh