Open Tuinen Dag Rijnsburg 2019

U bent van harte welkom in meer dan 25 privétuinen tijdens de jaarlijkse Open Tuinen Dag in Rijnsburg.

Open Tuinen Dag
De Open Tuinen Dag vindt dit jaar plaats op 22 juni. Nieuw is dat u ook enkele tuinen in Katwijk aan den Rijn en Valkenburg kunt bezoeken. Wilt u genieten van bomen, planten, bloemen, groen, imkers, vogels en vlinders? Dan kunt u hiervoor terecht in meer dan 25 privétuinen. Schatten die normaal gesproken achter de schutting verborgen blijven, kunnen deze dag bezocht worden.

Het Spinozahuis, het museum Oud Rijnsburg, het Torenmuseum in Valkenburg en molen de “Geregtigheid” in Katwijk a.d. Rijn zijn tijdens de Open Tuinen Dag ook geopend. Diverse bedrijven dragen ons een warm hart toe en leveren op verschillende manieren hun bijdrage aan de Open Tuinen Dag. Evenals voorgaande jaren besteden we extra aandacht aan kunst in de tuinen. Op diverse plekken kunt u genieten van muzikale optredens. Alle informatie kunt u vinden op de website en in het programmaboekje 2019.

Nieuw: u kunt enkele tuinen ook per boot bezoeken. We maken gebruik van de diensten van “Bob on Board”. Kaarten à € 5 te verkrijgbaar tijdens de Paardenmarkt in Rijnsburg en op 22 juni bij woonzorgcentrum Vlietstede en bij de opstapplaats van de boot: Indoorvolkstuin Kanaalpad Noord West 1

Praktische informatie
De tuinen zijn open tussen 10.00 en 16.30 uur.

Voorverkoop programmaboekje 
Het programmaboekje (€ 1, graag gepast betalen) is vanaf donderdag 13 juni tussen 10.00-12.00 uur en 14.00-16.00 uur verkrijgbaar bij:
  • Woonzorgcentrum Vlietstede Oude Vlietweg 50, Rijnsburg
  • Service centrum Centraal Tulpenstraat 16-18, Rijnsburg
  • Vakantiepark Koningshof Elsgeesterweg 8, Rijnsburg
Op woensdag 12 juni staan wij op de Paardenmarkt in het centrum van Rijnsburg.

Startpunten
Startpunten op 22 juni vanaf 10.00 uur zijn:
1. Woonzorgcentrum Vlietstede - Wij heten u daar van harte welkom.
2. Vakantiepark Koningshof - Hier kunt u voor slechts € 4 een fiets huren. Er is ruim voldoende (gratis) parkeerruimte voor bezoekers die met de auto komen.
3. De Bijenstal - De Bijenstal bevindt zich op het nieuw aangelegde Duinvalleipad tussen de Zilverschoon en de fietstunnel bij de Molentuinweg op de Zanderij in Katwijk aan den Rijn. 

Websites

www.opentuinenrijnsburg.nl
www.facebook.com/opentuinendagrijnsburg

Praktische informatie

Zaterdag 22 juni 2019 Vanaf 10:00 tot en met 16:30

Start vanuit diverse locaties, oa DSV Vlietstede - Oude Vlietweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
2231 DS, Rijnsburg