Light and Shade: Dirk van Egmond

Nu te zien in het Katwijks Museum, de tentoonstelling Light and Shade van fotograaf Dirk van Egmond. Reserveer een kaartje om het mooie museum en de tentoonstelling te kunnen bezoeken.

Dirk van Egmond heeft zijn grote passie - fotografie - enkele jaren geleden tot ontwikkeling laten komen naast zijn vak als inkoper op de bloemenveiling. Dit resulteerde in het opzetten van zijn fotobureau Treffend Beeld, voorheen bekend als Natuurfotografie Katwijk door de lens van Dirk van Egmond.

Zijn grote kracht ligt in het vastleggen van een uniek moment tijdens een gebeurtenis of een evenement op een bijzondere manier. Iedere foto vertelt daardoor zijn eigen verhaal en levert een mooie herinnering op. Of het nu gaat om natuurfotografie, foto’s van vastgoed, persfotografie of een familiefoto vanuit uniek perspectief… Bezoek de tentoonstelling Light en Shade in het Katwijks Museum om zijn werk te bewonderen. 

Let op! Vanwege tijdelijke aanpassingen is een kaartje en bezoek van te voren reserveren verplicht. Klik hier voor meer informatie en reserveringen. 

Praktische informatie

Vanaf Maandag 15 juni 2020 tot en met Zaterdag 5 september 2020

Dag Van Tot
Dinsdag 13:00 17:00
Woensdag 13:00 17:00
Donderdag 13:00 17:00
Vrijdag 13:00 17:00
Zaterdag 13:00 17:00