Ladies Night

Aan het eind van de Boekenweek, op vrijdagavond 29 maart vanaf 20.00 uur, organiseert Bibliotheek Katwijk een inspirerende Ladies Night in de Hoofdbibliotheek. Een leuke, laagdrempelige ontmoetingsavond met verrassende workshops en stands, een bakdemonstratie van Ine Paauw (oud-deelneemster van Heel Holland bakt), een presentatie van journalist Arachne die vertelt over haar kookboek ‘Eten als liefdestaal’, een photo booth, lekkere hapjes en drankjes, live muziek en een modeshow. Beter kun je het thema van de Boekenweek ‘De moeder, de vrouw’ niet afsluiten. Wees erbij!

Sterke vrouwen
Tijdens de Ladies Night delen powervrouwen uit Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg hun creativiteit en vertellen hun verhaal.
Vanaf 20.00 uur kunnen deelnemers inlopen en krijgen een welkomstdrankje. Na de opening van het programma wordt het podium vrijgemaakt voor Ine Paauw (van: Ine Baking and Dining Together) voor een bakdemonstratie: ze laat live zien hoe je lemon meringue-bites maakt en natuurlijk mag iedereen proeven. Daarna hoppen de bezoekers in een marktachtige sfeer van de ene demonstratie naar de andere. Zo zijn onder meer aanwezig: Schoonheidssalon Leuntje met make-up, Hair by Eef over haar vlechten, By Woed met interieuradvies/moodboards, Handmade Mary’s met prachtige sieraden en haaraccessoires, personal trainer Mary Ann (van MEER Personal Training) die mensen letterlijk en figuurlijk in beweging wil brengen en een ruim gesorteerde stand met aanbevolen boeken over sterke vrouwen en een verrassende photo booth.
Halverwege de avond vertelt journalist Arachne over haar kookboek ‘Eten als liefdestaal’ waarvoor ze heel Nederland doorreisde, met negentien buitenlandse vrouwen die naar Nederland zijn gekomen sprak in hun keuken en 100 wereldgerechten met hen kookte. Over eten als verbindingsmiddel en een kookboek vol verrukkelijke recepten. Aansluitend is er een signeersessie met exotische hapjes.
Na de tweede ronde hoppen langs demonstraties en stands volgt om 22.00 uur een afsluitende modeshow. Medewerking verleent de klederdrachtgroep Katwijk en Scheveningen van het Katwijks Museum en voor de moderne outfit zorgt Sandbeach Katwijk uit de Princestraat.

Wil je erbij zijn?
Een afwisselende en verrassende Ladies Night met leuke live muziek, lekkere hapjes/drankjes en vooral met mooie en inspirerende verhalen van creatieve vrouwen.
Ook enthousiast geworden? Koop dan nu een toegangskaart: € 6,- voor leden van de bibliotheek en € 8,- voor niet-leden, te koop aan de balie van de bibliotheekvestigingen of via www.bibliotheekkatwijk.nl. Ga naar de Kaartverkoop, kies de activiteit van uw keuze, betaal met iDEAL en print uw toegangskaart(en).
Graag tot ziens op de Ladies Night op vrijdagavond 29 maart in de Hoofdbibliotheek! Let op: inloop vanaf 20.00 uur. 

Praktische informatie

  Van Tot Toelichting
€ 6.00 leden
€ 8.00 niet leden

Vrijdag 29 maart 2019 vanaf 20:00

Schelpendam Model.NdtrcItem.HouseNumber
2225 MA, Katwijk Zh