Keukenhof open

Van 21 maart t/m 19 mei is Keukenhof weer open! Als je van bloemen houdt moet je er een keer geweest zijn.

Keukenhof is het internationale en zelfstandige showvenster van de Nederlandse sierteelt, met de nadruk op bolbloemen. In acht weken tijd laat Keukenhof zien wat de Nederlandse sierteelt te bieden heeft. In het park ligt de nadruk op de 7 miljoen voorjaarsbloeiende bloembollen, waarbij 100 inzenders hun levende catalogus laten zien. In meer dan 20 bloemenshows presenteren 500 bloemenkwekers snijbloemen en potplanten in al hun variatie.

Keukenhof is het platform voor de Nederlandse sierteeltsector. Zij bieden de inzenders en deelnemers aan de bloemenshows een prachtige etalage voor hun bloembollen, bloemen en planten. Keukenhof is daardoor een sterke ontmoetingsplek voor zakelijke contacten. Er worden regelmatig vakbijeenkomsten voor kwekers georganiseerd. Keukenhof onderhoudt goede banden met alle relevante organisaties uit de sierteelt en toeristische sector.

Tip: vanuit Katwijk kun je prima op de fiets naar Keukenhof! En wist je dat je ook een combiticket voor een bezoek aan Keukenhof en een vaartocht door de Bollenstreek kunt boeken? Ga hiervoor naar www.rederijvanhulst.nl

Praktische informatie

  Van Tot Toelichting
Volwassenen € 17.00
Kinderen € 8.00 4 t/m 17 jaar
Groepen € 14.75 vanaf 20 personen
€ 5.00 parkgids
€ 6.00 parkeerkaart

Stationsweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
2161 AM, Lisse