Kennismaking 'nieuw bestuur' in De Peuk

Staat ie al in je agenda? Op zaterdag 23 februari is er een kennismaking voor sponsors, vrijwilligers en vrienden van Castellumpop met het nieuwe bestuur. In soos De Peuk, Rekreatiepad 3, Valkenburg. De avond gaat om 20.00 uur van start. De nieuwe bestuursleden zullen zich dan wat uitgebreider voorstellen. Verder is er een hapje, een drankje en een achtergrondmuziekje, zodat iedereen de gelegenheid heeft om informeel en individueel met de nieuwe bestuursleden kennis te maken.

Het nieuwe bestuur bestaat uit Cees Langmuur (voorzitter), Ivo van Oerle (penningmeester), Annemarie Barnhoorn (secretaris) en Leen van Velzen (algemeen bestuurslid, muziekprogramma). Zij worden ondersteund door Gerben den Heijer (financiën) en David van Hoven (secretariaat, promotie).

Alhoewel het nieuwe bestuur ‘pas’ na Koningsdag formeel aantreedt, pakken zij wel al verschillende dingen voortvarend en met enthousiasme op. Zo is er een subsidieaanvraag ingediend bij de gemeente Katwijk, zijn er al muziekideeën voor de komende Mart en wordt er gesproken over de sponsoring voor dit jaar.
Het huidige bestuur, bestaande uit Arie de Vries (voorzitter), John Smit (penningmeester) en Linda Smit-van den Berg (secretaris), heeft alle vertrouwen in het nieuwe bestuur!

Toch maar wel aanmelden ??
Eerder meldden we dat het niet nodig is om vooraf aan te melden voor de kennismaking op 23 februari, maar eerlijk gezegd is het toch wel handig om te weten op hoeveel mensen we ongeveer moeten rekenen. Je moet er niet aan denken dat we bijvoorbeeld zonder bier komen te zitten! Meld je daarom aan via
info@castellumpop.nl. Appen naar 06-51333662 (Linda Smit-van den Berg) mag ook.

Graag tot zaterdag 23 februari!

Gratis toegang

Zaterdag 23 februari 2019 vanaf 20:00