Kattukse Nach

Op de avond voor Koningsdag zorgen twee bands en een DJ voor een goed feestje op het evenementenplein! Kan jij dus niet wachten tot Koningsdag zelf, maar wil je daarvoor al lekker feesten? Wees er dan bij!

De avond voor koningsdag organiseert de Oranjevereniging Katwijk aan Zee weer een avond met Katwijkse bands. Dit vindt weer plaats, net als vorig jaar, in het Huis van Oranje evenementen plein tegenover Hotel Noordzee.

Deze keer met de bekende bands Ludwig en Cover the Cage. Tussen de 2 bands door zal een DJ u vermaken met de hits van toen en nu. De eerste live band zal om 20.00 uur gaan spelen, u bent dan ook van harte welkom vanaf 20.00 uur.

Dit niet meer weg te denken, gratis toegankelijke muziek evenement van de Oranjevereniging Katwijk aan Zee duurt tot 24.00 uur.

Gratis toegang

Vrijdag 26 april 2019 Vanaf 20:00 tot en met 00:00