Expositie: STAD en LAND

Bezoek het DUNAatelier en bekijk de expositie STAD en LAND.

De dertig leden van de Katwijkerkring hebben allen in het verleden deelgenomen aan KATWIJK EN PLEIN AIR, schilderen aan zee. Regelmatig houden de kunstenaars tentoonstellingen in het Katwijkse DUNAatelier. Dit maal onder de titel Stad en Land. Zij laten op deze tentoonstelling werk zien dat juist niet in Katwijk gemaakt is. Het eerste deel LAND wordt ingevuld door Corry Kooy, Anna Pavlova, Michiel Schepers, Gertjan Scholte Albers en Bert Welmers. Het tweede deel STAD start in april met een aantal andere kunstenaars.

Toegang is gratis, de schilderijen zijn te koop. De huidige expositie “Land” blijft tot 10 januari te zien. Het tweede deel “Stad” wordt in april geopend.

In verband met corona mogen acht bezoekers tegelijk naar binnen (1,5 m afstand). De penselen bij de ingang geven aan hoeveel mensen er nog naar binnen kunnen (1 penseel per persoon). Er is een looproute gemaakt, bij de ingang staat desinfectans voor de handen.

Afbeelding: Scholte-Albers - 4 Luik - Hoge Land.

Vanaf Vrijdag 20 november 2020 tot en met Woensdag 30 juni 2021

Dag Van Tot