Een avond met Mart Smeets

Mart Smeets is al een halve eeuw werkzaam als sportjournalist. Of het nu gaat om schaatsen, wielrennen, voetbal of honkbal, hij schrijft er bevlogen verhalen over. De Katwijkse journalist Krijn Schuitemaker gaat hem deze avond het hemd van het lijf vragen over zijn nieuwe boek: ‘Afzien’. In dit boek neemt Mart je onder andere mee naar de succesvolle Winterspelen in Zuid-Korea, naar de topprestaties van Dumoulin, Kruiswijk en Froome in de Giro. Verder volgt hij ook tennisster Kiki Bertens bij haar doorbraak naar de wereldtop.

Dit is nog maar een kleine greep uit de vele verhalen die in zijn boek staan beschreven. Een fantastische avond voor iedereen die van sport houdt. Om 20.00 uur gaat het van start in de Hoofdbibliotheek aan de Schelpendam. Ben je enthousiast geworden voor deze avond? Koop dan snel je kaarten! Dit kan in een van de vestigingen van Bibliotheek Katwijk of online via: www.bibliotheek.nl

Wil je niks missen van de bibliotheek, volg ze dan op Facebook, Twitter en Instagram.

Van Tot Toelichting
€ 6.00 Voor leden