De IJsbonbon

Onze lekkernijen zijn het gehele jaar door verkrijgbaar. Diverse smaken vers ijs en milkshakes. Op een hoorntje, als sundae of gecombineerd met vers fruit in een ijscocktail of in een heerlijke ijscoupe. Verder vind u op onze menukaart speciale koffie's, gebak en een kleine lunch. Uiteraard ontbreekt onze specialiteit, de Luikse Wafel niet. Van het vroege voorjaar tot het late najaar is het goed toeven op ons terras midden op het Emmaplein waar u lekker beschut kunt zitten. Wij hebben ook een chocolaterie met zo'n 35 soorten bonbons, diverse soorten chocola, likorettes, wijnen en kado's.

Onze lekkernijen zijn het gehele jaar door verkrijgbaar. Diverse soorten vers ijs en milkshakes. Dit ijs kan op een hoorntje, met saus in een bekertje: de sundae of gecombineerd met vers fruit in een beker met 2 smaken ijs: de ijscocktail. Ook maken wij hier zo'n 30 ijscoupes mee. Verder vindt u op onze menukaart speciale koffie's, gebak en een kleine lunch en onze specialiteit: de Luikse Wafel niet. Van het vroege voorjaar tot het late najaar is het goed toeven op ons terras. Dit bevindt zich midden op het Emmaplein. In de zomer kunt u hier lekker in de schaduw onder de grote parasols zitten en mocht het waaien dan merken wij daar bij ons op het plein niet zo veel van aangezien het een beschut pleintje is, gezellig tussen de winkels in. Wij hebben buiten zo'n 100 zitplaatsen en binnen 15.
Verder vindt u in onze winkel een chocolaterie met ongeveer 35 diverse soorten Belgische bonbons. Ook hebben wij diverse andere chocola zoals kersenbonbons, truffels maar ook nougat en geboorte kado's. Verder hebben wij diverse likorettes en wijnen waarmee wij in diverse prijsklassen kado's kunnen samenstellen. Voor een dessert hebben wij het complete pakket: bonbons en dessertwijn, mmm....

Praktische informatie

TV, audio, video & Internet
Internetverbinding WiFi
Eetgelegenheid
Lunch Ja
Ligging
Bij strand/zee Ja
Faciliteiten (Accommodatie)
Terras Ja
Voorzieningen gehandicapten
Hulphond toegestaan Ja
Toegankelijk voor gehandicapten Ja
Vervoer
Autovrij terrein Ja
Lidmaatschappen
Koninklijke Horeca Nederland erkend Ja
Huisdieren
Huisdieren Huisdieren toegestaan
Doelgroep
kinderen Ja
alternatief Ja
groepen Ja
zakelijk Ja
gezinnen Ja
jongeren Ja
scholieren Ja
studenten Ja
volwassenen Ja
senioren Ja
gay Ja
lesbisch Ja
Voorzieningen betaling
Betaalmogelijkheden Contant,Creditcard,PIN
Regio
Regio Bollenstreek

Emmaplein Model.NdtrcItem.HouseNumber
2225 BK, Katwijk Zh