Darts Zomerranking in Café The Pocket

Vanaf vrijdag 7 juni organiseert Café The Pocket haar eerste Darts Zomerranking: tien aaneengesloten vrijdagavonden waarop je mee kunt doen aan een spannende dartscompetitie!

Tijdens de Darts Zomerranking kun je op tien aaneengesloten vrijdagavonden punten verzamelen. De zestien beste darters van het eindklassement plaatsen zich voor de winnaarsronde op de finaledag op vrijdag 16 augustus. De overige deelnemers plaatsen zich voor de verliezersronde op deze finaledag, op die manier maken ook de mindere goden kans op een prijs. De organisatie stelt zich garant voor een prijzengeld van minimaal €150 in de winnaarsronde en € 50 in de verliezersronde.

De tien avonden starten altijd met een poulefase. Na de poulefase volgen de knock-outronden, verdeeld over een winnaars- en een verliezersronde. Zowel aan de winnaars- als aan de verliezerskant zijn punten te verdienen voor de ranking. Ook zullen er kleine dagprijzen zijn voor de winnaars- en verliezersronden, de grotere prijzen worden uitgereikt op de finaledag.

Er wordt gestart om 20:00 uur en je kan je inschrijven tot 19:55 uur. Het inschrijfgeld bedraagt € 2,50 per speelavond. 

Praktische informatie

  Van Tot Toelichting
€ 2.50 € 2.50 Per speelronde

Vanaf Vrijdag 7 juni 2019 tot en met Vrijdag 16 augustus 2019

Dag Van Tot
Vrijdag 20:00

Badstraat Model.NdtrcItem.HouseNumber
2225 BM, Katwijk Zh